Çanakkale Gezisi

10 Mar

Çanakkale'de şanlı bir tarihin ne şartlarda yazıldığını, ecdadımızın bu ülkeyi nasıl savaşarak kazandıklarını yakından görmeleri amacıyla Üniversitemiz tarafından düzenlenecek olan Çanakkale gezisi 19 Mart 2022 tarihinde yapılacaktır.

Üniversitemiz tarafından 19 Mart 2022 tarihinde Çanakkale'ye yapılacak olan sosyal gezi kapsamında Bölümümüze 4 öğrenci kontenjanı ayrılmış olup; katılmak isteyen öğrencilerimizin 11 Mart 2022 cuma günü saat 08:00'a kadar Bölüm Sekreteri Yusuf ALAŞAHAN'a isim-soyisim ve öğrenci no yazdırmaları gerekmektedir.

Çanakkale Şehitlikleri Gezi Programı ile ilgili kurallar ve açıklamalar için

ÇANAKKALE ŞEHİTLİKLERİ GEZİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR 1-) 18 Mart 2022 Cuma günü Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda en geç saat 22:00’de hazır olunacak ve 23:30 civarında hareket edilecektir.

1-) Güzergâh Düzce-otoban üzerinden Sakarya-Kocaeli-İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale’dir.

2-) Otobüslerde öğrencilerin oturacağı otobüs ve koltuk numarası önceden bildirilecek, bu düzene göre oturulacak ve herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

3-) Gezi süresince Üniversitemiz tarafından sabah kumanya, öğle ve akşam yemeği ikram edilecektir.

4-) Gezi süresince öğle ve akşam yemeği haricinde gezi esnasında ve mola yerlerinde kişiye özel ihtiyaçlarda giderler öğrencilerimize ve personelimize ait olacaktır.

5-) Gezi süresince otobüslerde görevli personeller bulunacak ve yapılacak bilgilendirmelere mutlaka uyulacaktır.

6-) Her otobüste bir rehber bulunacak ve Çanakkale Şehitlikleri Programı görevli rehberler eşliğinde yürütülecektir.

7-) Dönüş güzergâhı, Çanakkale-Tekirdağ-İstanbul-Kocaeli-Sakarya üzerinden Düzce’de tahminen gece 24:00 - gece yarısı 01:00 civarında son bulacaktır.

8-) Dönüş güzergâhında hiçbir öğrenci indirilmeyecek, Düzce Merkeze gelinceye kadar Gümüşova, Gölyaka, Cumayeri ve Çilimli’de barınan öğrencilerimiz ana yol üzerinde belirli noktalarda bırakılacaktır.

9-) Düzce Merkeze ulaşıldığında Kaynaşlı, Akçakoca, Kalıcı Konutlar ve öğrenci yurtlarına öğrencilerimiz otobüs ve araçlar ile bırakılacaktır.

10-) Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurtlarında ve özel yurtlarda barınan öğrencilerimiz yurt Müdürlüklerine durumu bildirmeleri ve izin almaları önem taşımaktadır.

11-) 6 otobüs 270 personel ve öğrencilerimiz ile gerçekleştirilecek Çanakkale Şehitlikleri Gezisi Programında, gezi süresince öğrencilerimizin yukarıda belirtilen açıklamalara uymaları ve Üniversitelerine yakışır şekilde hareket etmeleri beklenmektedir.