Yaz Okulunda Açılacak Dersler ve Ders Programı Belirlenmiştir

15 Haz

  • Makine Mühendisliği Bölümü
  • Tüm Duyurular

2020-2021 eğitim-öğretim yılı yaz okulu kayıtları 15-18 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Yaz okulu 5 hafta sürecek olup, uzaktan eğitim yöntemleriyle çevrimiçi yürütülecektir.

i) Bölümümüzde açılacak ders ve içeriklerine erişebilmek için tıklayınız.

ii) Yaz okulu haftalık ders programı için tıklayınız.

Bazı önemli bilgiler:

1-Düzce Üniversitesi öğrencileri OBS kullanıcı adı ve şifreleri ile ders seçme ekranından giriş yaparak ders seçimlerini yapacaklardır.

2-Ders seçimini yapan öğrenci, ders seçimine göre hesaplanan yaz okulu ücretini öğrenci numarası ile Halkbank Şubelerinden veya bankamatiklerinden (ATM) ödeyebilecektir. Kesinlikle herhangi bir hesaba EFT ya da havale yapılmayacaktır. Harç ücreti öder gibi ödeme yapılacaktır. Yaz okulu ders ücret tablosu için tıklayınız, ayrıca örnek ders ücret hesaplamalarının bulunduğu doküman için tıklayınız.

3-Öğrenciler en çok 22 saatlik ders seçebileceklerdir. Öğrenci sayısı 20’nin altında kalan dersler açılmayacaktır. Öğrenciler tercihlerine göre isterse açılan farklı bir dersi seçebilir ya da ücret iadesi talebinde bulunabilir.

4-Ders seçimlerinde öğrencilerin derslere % 70 devam koşulunu sağlayabilecek şekilde (uygulamalı dersler % 80) derslerin çakışma duruma dikkat etmeleri gerekmektedir.

5-Diğer Üniversite öğrencileri öncelikle ön kayıt ekranından giriş yaparak gerekli bilgileri doldurduktan sonra diğer üniversitelerden Başka Bir Üniversiteden Yaz Okuluna Gelen (Misafir Öğrenci)  olarak kayıt edilecektir. Bu aşamadan sonra ders seçimi yapabileceklerdir. Kayıt ekranına ulaşmak için tıklayınız.

6-Uygulama esaslarının bulunduğu dosya için tıklayınız