Ulusal Staj Programı (USP) Başvuruları

17 Şub

Sevgili Öğrencilerimiz;

Kamuda staj yapmak istiyorsanız Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından; gençlere fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmalarını sağlamak adına Ulusal Staj Programı (USP) başlatılmıştır.
KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA YAPILACAK STAJLAR SADECE USP ARACILIĞI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Kimler başvurabilir.

- Örgün eğitim veren lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmama şartları aranmaktadır)
- Ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır)
- Yurt içinde öğrenimine devam eden yüksek lisans öğrencileri (not ortalaması 4 üzerinden en az 2 veya diğer sistemlerde dengi) ile yurt dışında yüksek lisans/doktora eğitimine devam eden Türk Vatandaşı veya Mavi Kart sahibi öğrenciler.

Programa son başvuru tarihi 18 Ocak 2023’dür.

Başvuru şartlarını ve program hakkında detaylı bilgi almak için kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresini ziyaret etmelisiniz.
Soru ve sorunlarınızda kariyermerkezi@duzce.edu.tr adresinden destek alabilirsiniz