BİTİRME SUNUMUNA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

10 Haz

Bitirme sunum saatleri için tıklayınız. Güncelleme tarihi 11.06.2020 19:35

Yukarıdaki linkte belirtilen saatlerde öğrencilerin sunumlarını hazırlamış olmaları gerekmektedir.
Danışman hocalar kendi oturumlarının başlangıcından 15 dk önce kendi tez öğrencilerine oturumun linkini e mail olarak göndereceklerdir.
*Grubundan hiçkimseye link gönderilmemişse, hocaya e mail atılarak link istenebilir. Eğer gruptan 1 kişiye link gönderilmişse ekip üyeleri o linki kullanabilir.
*Sunum sırasında tüm ekip üyelerinin oturum sırsında çevrimiçi olması gerekmektedir. Bununla ilgili sorun yaşayabilecek öğrencilerin durumlarını sunumdan önce hocalarına bildirmeleri gerekmektedir.
*Sunum sırasında mikrofonlu bir kulaklık bulunması, varsa kameranın da açılması gerekmektedir. Kameranın olmaması durumunda mikrofonlu kulaklık yeterlidir.
*Öğrencilerin, kendi sunumlarından en az 15 dk önce oturuma katılmaları beklenmektedir. Oluşabilecek bazı aksaklıklardan dolayı sıranın daha erken bir saatte gelmesi olasılığı vardır. Oturuma girere sıranın anlık olarak kimde olduğunun kontrol edilmesi grup üyelerinin sorumluluğundadır.

Herkese iyi çalışmalar dileriz.