İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Hakkında

18 Eyl

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Hakkında

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Hakkında Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun, İşletme, Mühendislik ve Orman Fakültelerinin Normal ve İkinci Öğretim tüm bölümlerinde İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı bulunmaktadır. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfını okul kayıt işlemleri esnasında ya da e-devlet üzerinden tercih etmiş olanlar, Düzce Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sisteminde 1. Sınıf öğrencisi olarak görünseler dahi, Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim göreceklerdir. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfını okul kayıt işlemleri esnasında ya da e-devlet üzerinden tercih etmemiş olmakla birlikte, fikirlerini değiştirerek İngilizce Hazırlık Sınıfında okumaya karar vermiş olanlar, derslerin başladığı haftanın son günü olan 29.09.2017 tarihi mesai bitimine kadar taleplerini belirtir bir dilekçe ile birlikte Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne başvurarak, İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında öğrenim görebileceklerdir. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında ders seçme ya da ders kayıt işlemi bulunmamaktadır. Öğrencilerin www.ydy.duzce.edu.tr web adresinde yayınlanan Hazırlık Sınıfları 1. Hafta Faaliyet Programı başlıklı duyuruyu dikkate almaları, yayınlanacak diğer duyuruları da takip etmeleri ve derslerin başlaması ile birlikte ders programlarına göre Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu binasında bulunmaları yeterli olacaktır.